Наличен
PAPALOOK

PAPALOOK AF925 1080P Autofocus Webcam

Безплатна доставка
13900 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Във времена на видео разговори и работа от разстояние aко искате да се откроите от останалите със страхотно качество на изображението и звука е време да инвестирате в качествена уеб камера като PAPALOOK AF925.


Тази уеб камера разполага с отлично качество на изображението 1080P за да можете да излъчвате и записвате видео в най-добрите условия. По този начин потребителите, които получат сигнала ви, ще видят кристално ясно изображение при 30 fps.


PAPALOOK AF925 има функция за автоматично фокусиране в състояние да разпознае лицето ви на място. По този начин няма да се налага да се фокусирате върху него преди това и можете да се движите, без да губите фокус. Тази опция ще бъде чудесна за тези, които трябва да пътуват по време на излъчването, за да предложат образователно или информативно съдържание. Благодарение на автоматичния си фокус това е най-добрата уеб камера за стрийминг с най-добро отношение качество / цена.


Наличието на страхотно качество на звука е почти толкова важно, колкото показването на рязко изображение. Микрофонът на тази камера Papalook е всепосочен с намаляване на шума. Той е способен да улавя гласа ви от различни ъгли, като същевременно филтрира външния шум от околната среда.


Тази камера е съвместима с повечето операционни системи Windows и Mac. Също така с най-популярните програми за видео разговори.


Дизайнът на моделите е детайл, който винаги е характеризирал камерите на Papalook и PAPALOOK AF925 не прави изключение - откроява се със своя черен цвят с LED светлини отстрани. Проектирана е по начин, по който може да се постави практически на всяка повърхност и устройство.


PAPALOOK AF925​​​​​​​ има гнездо за статив. Това може да бъде полезно, когато искате да правите специални записи извън конференции или видео разговори.


Тази камера е Plug and Play. Тоест, ще трябва само да я свържете към USB порта, за да започнете да се наслаждавате на страхотното й качество на изображение и звук.

Спецификации

 • Резолюция
  Up to 1080p video calling at 30 frames per second (up to 1920 x 1080 pixels)
 • Интерфейс
  USB 2.0
 • Вграден микрофон
  Два микрофона работещи във всички посоки
 • Гаранция, месеци
  24 месеца

Подобни продукти

Logitech B525 HD WebcamLogitech B525 HD Webcam
CANYON C6CANYON C6
CANYON C6
11000 лв.
Уеб камера HAMA C-800 ProУеб камера HAMA C-800 Pro
LORGAR Rapax 701LORGAR Rapax 701
LORGAR Rapax 701LORGAR Rapax 701
LORGAR Rapax 701LORGAR Rapax 701
TRUST Taxon QHD 2K Webcam EcoTRUST Taxon QHD 2K Webcam Eco
Logitech C505e - BLK - WWLogitech C505e - BLK - WW