На първо място е правилното хранене. Тялото ни има нужда от истинска храна. Не нямам предвид да е задължително БИО. Желателно е да се консумират повече пресни плодове и зеленчуци в правилните часове, времето в което са най-лесно усвоими от организма. Употребата на месо, ядки, мляко и производните му е задължителна. Намалете, а най-добре спрете всички продукти с шарени опаковки. Игнорирайте рекламите, с които ни облъчват предимно за вредна храна.

А, най-добре не стойте пред телевизора, обуйте си удобни спортни обувки и бегом навън. Там ще се радвате на песента на птичките, ще срещнете познати и ще се запознаете с нови хора. Вдишайте дълбоко, разтегнете се, загрейте и приятна тренировка. Дали ще ходите с по-бързо темпо, ще бягате, карате колело или ще сте на някоя от вече многото спортни площадки за фитнес на открито е ваш избор. Бъдете сред природата при всеки удобен момент. Спомнете си игрите от детството, които ви носеха голяма радост и много движение. Така ще се повиши нивото на ендорфин и ще се почувствате по-щастливи.

За да е още по - приятно спортуването, слушайте любимата си музика. На пазара се предлагат много  модели слушалки, които са удобни за спорт. Те могат да са с кабел или безжични. Такива има на марките: HAMA, Canyon, JBL, Jabra и много други на цени от 10лв до 250лв.

https://dartek.bg/computers/usb/headphones#!eyJmaWx0ZXIiOnsia2V5d29yZHMiOnsia2V5d29yZHMiOlsi0YHQv9C%2B0YDRgiJdfX19

Не се претоварвайте, следете пулса си, бройте крачките, които сте изминали. В това ще ви помогнат пулсомерите и гривните за фитнес. На пазара има голям избор и от двете.

https://dartek.bg/products/search/?s=+%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81

Факт е, че хората които се движат повече са по -  здрави, по – щастливи, по – енергични, по – креативни.

Слаб, не означава здрав или красив. Стегнат и енергичен е равносилно на здрав, красив и щастлив.

Изберете уред за приготвяне на пресни сокове, смутита, храни на пара и се насладете на истинския вкус на храната. Philips, Rhonson, Gorenje и други водещи марки предлагат качествени пасатори, блендери, роботи, уреди за готвене на пазара.

https://dartek.bg/home/small-appliances/kitchen-appliances#!

Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.