Шофирайте по-умно и по-безопасно.

Наличен
Yi

YI ULTRA DASH КАМЕРА ЗА ШОФИРАНЕ

S_3523
Безплатна доставка
23900 лв.
или
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

2.7K Резолюция
С невероятно качество на картината, двойно по-ясна от резолюция 1080p за детайлни кадри, когато се нуждаете от тях най-много.

Заснемайте ясни изображения на автомобилни номера, пътни знаци и имена на улици
Понякога дори автомобилната камера да заснеме случай на инцидент, записът става безполезен ако в него липсват най-важните детайли.
С YI Ultra Dash Camera винаги разполагате със солидни доказателства.

Отлично нощно заснемане
YI Ultra Dash Camera разполага с висока апертура f/1.9, осигуряваща ясна 2.7K картина дори в условия на ниска оосветеност. Заедно с високо чувствителния сензор за светлината, тя доставя невероятно чисти изображения дори през нощта.

Nano Processing Технология, гарантирано 2.7K качество
Двуядреният чип A17 1.25GHz + A7 800MHz с вграден Neon acceleration и интегрирано високоскоростно FPU ядро. Благодарение на 28nm технология на обработване, консумацията на енергия на чипа е по-ниска и позволява по-добро представяне на камерата.

H.264 Технология на кодиране, редуцираща размера на 2.7K файловете
С H.264 технология на компресиране с висок коефицент, размерът на файловете се редуцира ефективно за удобно съхранение на видеа с резолюция 2.7K.

2.7-inch Широк екран, нито твърде малък, нито твърде голям. Точният размер.
2.7 инча е перфектният размер за екран на автомобилна камера. Без да пречи на видимостта ви тя предоставя ясна картина на пътя пред вас. Четирите бутона и интуитивният интерфейс позволяват лесна навигация за шофьори от всяка възраст.

140° Широкоъгълно зрително поле обхващащо три ленти без деформация на изображението
140° е идеалното зрително поле; то спокойно покрива три пътни ленти без изкривяване на изображението за д виждате повече без да губите ключови детайли.

Управление с гласови команди - вие казвате и камерата се подчинява.
 AI технологията за контрол с гласови команди разработена от YI прави управлението лесно и ефективно. В момента поддържа видео запис и заснемане при спешни ситуации, като повече функции предстоят с бъдещите ъпдейти на фърмуеъра. 

Интегриран плейбек в реално време на телефона ви през Wi-Fi 
Може да преглеждате заснетите видеа по всяко време, само отворете мобилното приложение YI Smart Dash Camera App и свържете устройството с Wi-Fi.
Никога не използвайте мобилни устройства докато шофирате!

MEMS 3-осов гравитачен сензор, винаги готов да заснема
В случай на внезапен сблъсък, вграденият 3-осов сензор се активира моментално. Целият запис на сблъсъка се съхранява и заключва, като така остава защитен дори при режим на loop запис. Сензорът разполага с настройка за ниска, средна или висока чувствителност, между които да изберете според маниера ви на шофиране.

Режим Wide Dynamic Range (WDR)
YI Ultra Dash Camera притежава чувствителност към ниска осветеност и режим Wide Dynamic Range (WDR), който осигурява отлично представяне на камерата дори през нощта. Висококачественото 4 million WDR видео с максимална резолюция запазва яснотата на детайлите и остротата на картината.

6G Изцяло стъклена леща.
Уникалният дизайн на лещата изолира отблясъците за по-чиста и ярка картина. С висока апертура f/1.9 тя постига реалистични и ярки цветове с 2.7K резолюция.

Невероятно представяне при ниска осветеност с 4 million pixel високо чувствителен сензор
Със своя 4 million pixel високо чувствителен сензор на изображенията, голямото количество пиксели и високо чувствителната зона, обективът позволява повече светлина да навлезе в лещата, което спомага за постигане на по-остри и детайлни кадри с по-малко шум в картината.

Вентилация с дизайн тип пчелна пита вдъхновен от лукса
Камерата притежава вентилация с практичен и елегантен дизайн тип пчелна пита. Той гарантира, че вашата YI Ultra Dash Camera се представя надеждно дори през горещите летни дни. 

Елегантен дизайн от ултра лек алуминий
Ултра лекият алуминий използван широко в авиационната техника е обработен с процес на отливане и съчетан със SLR стил на лещата за постигане на елегантен и прецизен външен вид.

Подобни продукти

Prestigio RoadRunner 410DLPrestigio RoadRunner 410DL
Car Video Recorder PRESTIGIO RoadRunner...Car Video Recorder PRESTIGIO RoadRunner...
Car Video Recorder PRESTIGIO RoadRunner 585...Car Video Recorder PRESTIGIO RoadRunner 585...