Базов модел на водещата американска фирма

Видео
ПромоцияНаличен
iRobot

Роботизирана прахосмукачка iRobot Roomba 605

Roomba-605
Всички основни възможности на добра цена
Безплатна доставка
43900 лв.49900 лв.
или
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Дартек е оторизиран търговец на продуктите с марката iRobot, което гарантира качеството, оригиналния произход, полезната консултация и цялостното клиентско обслужване. За 10 години във физическия ни магазин сме продали повече от 400 робота и притежаваме много богат опит за различните модели. Задайте ни по е-мейл (sales@dartek.bg) или телефон (082819999) Вашите въпроси - за нас ще бъде удоволствие да Ви отговорим и консултираме за различните опции и възможности в многообразието от модели iRobot и да Ви помогнем да направите най-добрия за Вас избор.


Прахосмукачката-робот iRobot Roomba 605 е най-подходяща за апартаменти и къщи с подова площ до 100 кв. м. Поради липсата на функция за програмиране на почистването е необходимо ръчно пускане, чрез бутона CLEAN. След това, обаче, почистването е напълно автоматично, както в по-високите модели от серия 600 и дори 700. Виртуална стена, улесняваща организацията на почистване, може да се закупи допълнително.

Тристепенна система за почистване - използва комбинация от разработени три модерни технологии - два типа четки - странична, която достига всеки един отпадък и го прехвърля под тялото на прахосмукачката, две противоположно въртящи се четки в долната част на робота, които вдигат отпадъка до контейнера и всмукателен мотор, който поема финния прах от четките.

Предназначена е за всякакви видове под - мокети, килими, теракота, паркет, балатум и т.н. Лесно преминава прагове до 2 см и се качва на килими с подобна височина. Благодарение на системата за омекотен допир разпознава различните покривки и пердета от твърдите стени и мебели и почиства под тях. Притежава сензори, които го предпазват от падане по стълби. Благодарение на системата си Wall Follow почиства много добре всички ъгли и ръбове - трудна задача за обикновените прахосмукачки.
База за зареждане - след почистване Roomba 605 сама си открива базата и се зарежда за следващото почистване.
Система ANTITANGLE - тази система предпазва от заплитане на четките на робота от ресни, кабели и други. Когато усети напрежение той автоматично обръща посоката на въртене и се освобождава сам. Програма SPOT - при натискане на бутона SPOT роботът почиства зона с диаметър от 1 метър - удобно за почистване на локално разпилени боклуци по пода.
AeroVac филтър - филтър от микрофибър, който улавя и най-фините частици прах.

 


Таблица за сравнение на всички модели


Спецификации

 • Разпознаване на боклук
  Акустично откриване на боклук
 • Система за филтриране
  AeroVac Филтър
 • Функция "Виртуална стена"
  Опция (може да се закупи допълнително)
 • Програматор
  Не
 • Индикатор за пълен контейнер
  Не
 • Дистанционно управление
  Опция (може да се закупи допълнително)

Свързани продукти