Умна, лесна за управление и добре почистваща - това е новата Braava jet, най-компактната роботизирана подочистачка

Видео
ПромоцияНаличен
iRobot

Роботизирана подочистачка Braava Jet 240

Braava-Jet-240
Безплатна доставка
29900 лв.47900 лв.
или
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Дартек е оторизиран търговец на продуктите с марката iRobot, което гарантира качеството, оригиналния произход, полезната консултация и цялостното клиентско обслужване. За 10 години във физическия ни магазин сме продали повече от 400 робота и притежаваме много богат опит за различните модели. Задайте ни по е-мейл (sales@dartek.bg) или телефон (082819999) Вашите въпроси - за нас ще бъде удоволствие да Ви отговорим и консултираме за различните опции и възможности в многообразието от модели iRobot и да Ви помогнем да направите най-добрия за Вас избор.


Умна, лесна за управление и добре почистваща - това е новата Braava jet, най-компактната роботизирана подочистачка. Подходяща е за кухни, бани и други помещения. Ако се нуждаете от почистване на пода, то тогава Braava jet е правилният избор за вас.

 • Почиства всички видове твърди подови настилки
 • Навигация iAdapt 2.0
 • Smart технология
 • Мобилно приложение iRobot HOME
 • 3 режима на почистване
 • Почиства площ от 20 m² до 25 m²
 • Режим виртуална стена
 • Резервоар за вода
 • Много тихо почистване
 • Почиства покрай стени и под мебели
 • Сензори против падане от стълби

Умна

Компактният й размер и умна навигация iAdapt 2.0 осигуряват перфектно почистване на по-малки и трудно достъпни места.

Лесна за управление

Braava jet автоматично избира режима на почистване, след като поставите съответната подложка. От вас се изисква само да натиснете бутона CLEAN.

Добре почистваща

Благодарение на почистващата вибрираща глава и пулверизатор за вода, Braava jet ефективно почиства петна и мръсотия.

Навигация iAdapt 2.0

Прецизната навигация iAdapt 2.0 няма да остави незабелязано и петънце мръсотия. Braava jet определя положението си в помещението и местата, които трябва да бъдат доизчистени. Когато приключи работата си, Braava jet винаги се връща на мястото, от което е започнало почистването.

3 режима на почистване

Мокро почистване

За почистване на твърди подови настилки. Braava jet прави къси V-образни движения. Благодарение на пулверизатора и вибриращата почистваща глава, Braava jet напълно почиства прах, петна и мръсотия.

Влажно почистване

За почистване на твърди подови настилки. Braava jet се справя с прахта и малките нечистотии, като прави линейни движения, пръскайки малко количество вода.

Сухо почистване

За почистване на твърди подови настилки. Braava jet прави линейни движения, като по този начин отстранява прах, косми и малки песъчинки.

Подложки за почистване за еднократна употреба

Braava jet предлага 3 вида подложки за еднократна употреба – за мокро, влажно и сухо почистване. След края на почистването, натиснете бутона, който освобождава подложката, и тя автоматично пада в кофата за боклук.

Подложки за почистване за многократна употреба

Като алтернатива, Braava jet предлага подложки за многократна употреба – за мокро, влажно и сухо почистване.

Вибрираща почистваща глава

Braava jet притежава вибрираща почистваща глава, благодарение на която се справя с мръсотията и петната по пода. Braava jet използва вибрациите в режимите за мокро и влажно почистване.

Режим виртуална стена

Ако е необходимо да почистите специфична част от помещението, то тогава включете режим виртуална стена, като задържите бутон CLEAN. Braava jet създава виртуална стена зад себе си и почиства помещението отпред и в страни.

Контейнер за вода

Braava jet притежава контейнер за вода с капацитет 150 мл. Контейнерът осигурява вода по време на мокрото и влажно почистване.

Почистване покрай стени и под мебели

Braava jet работи умно и почиства доста старателно. Почиства под легла и мебели, покрай стени, крака на маса, като избягва килими.

Мобилна апликация iRobot HOME

С мобилната апликация iRobot HOME във вашия телефон или таблет, можете да контролирате Braava jet и да стартирате режим на почистване от всяко кътче на вашия дом.

Връзката работи чрез Bluetooth и вие можете да контролирате следните функции:

 • Начало и Край на почистването
 • Активиране на виртуални стени
 • Актуализация на последната версия на сотфуер iRobot
 • Настройване на количество вода в различните режими на почистване
 • Локално почистване