Наличен
XIAOMI

Прахосмукачка робот с моп Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 1C

XIAOMI-SKV4093GL
Безплатна доставка
42600 лв.
или
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Прахосмукачката робот Xiaomi Mi Robot е новата версия на прахосмукачката Mi Robot Vacuum Cleaner, подобрена с функция моп. Има по-висока мощност на засмукване, по-голям капацитет и може да чисти всички видове подове в къщата или офиса.

Прахосмукачката робот Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner: Увеличена способност за почистване

Дизайнът на новата прахосмукачка Xiaomi е запазила класическата кръгла форма и специфичния за марката бял цвят. Лазерният сензор е преместен в центъра, и контейнера за прах е по-голям, капацитетът му е 0.60 л. Робот прахосмукачката разполага и с 200 мл резервоар за вода. Прахосмукачката се предлага с батерия с капацитет 2400 mAh, произведена от LG и Panasonic, с повишена автономност. Когато прахосмукачката остане само с 15% енергия, тя ще се придвижи до станцията за зарежданe. След като батерията се зареди до 80%, устройството ще продължи да почиства от мястото, където е спряло. Друга особеност на новия двигател Xiaomi е, че устройството може да преодолява препятствия с височина до 2 см, така че забравеният на земята кабел вече няма да бъде непреодолимо препятствие за прахосмукачка Xiaomi Mi Robot.

Прахосмукачка робот Xiaomi Mi Robot: Подобрен двигател с по-висока засмукваща мощност

Новата роботизирана прахосмукачка се предлага с много подобрения, като по-голям капацитет за засмукване до 2500 Pа. Прахосмукачката е в състояние да засмуче много прах и мръсотия и ако имате домашен любимец в къщата, козината му вече няма да е проблем. Също така, прахосмукачката робот включва и моп за по-добро почистване: след събиране и засмукване на праха, устройството измива и пода.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner: Воден резервоар за прецизно и ефективно почистване

Моделът на резервоара за вода е вдъхновен от природата, така че филтрите поддържат мопа чист и в същото време контролират количеството вода, което достига до пода, така че винаги да получавате чистотата, за която мечтаете. Дизайнът е така измислен, че да може водата и мопът да се сменят лесно.

Друга особеност на новата прахосмукачка робот е възможността да се мият филтрите за прах, което означава, че не е нужно да ги сменяте толкова често, без да се страхувате, че тяхната ефективност ще намалее.
Има множество сензори.