Наличен
XIAOMI

Прахосмукачка робот с моп Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

XIAOMI-SKV4136GL
Безплатна доставка
31900 лв.
или
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Пълен контрол от вашия смартфон
Благодарение на приложението Mi Robot от Xiaomi можете да проследите вашата прахосмукачка, нейния път за почистване и точното й положение. Можете също да включите и изключите прахосмукачката Xiaomi от приложението, да промените режима на почистване и да видите ежедневния, седмичния и месечния напредък на всички почистващи сесии.

Голям капацитет на контейнера за прах
Лазерният сензор е поставен в центъра на устройството и резервоарът за прах вече предлага максимален капацитет от 420 ml. Това все още е доста голям капацитет, ако вземете предвид, че височината на Vacuum Mop Essential е намалена на 8,2 сантиметра, така че да може лесно да преминава в процепите под мебелите.

Функция "МОП"
Разполага и с резервоар за вода от 200 мл за мокро почистване. Така че, освен да ви отървава от праха, вашата прахосмукачка Xiaomi почиства и мръсотията. Всички подове обаче не са еднакви и не се замърсяват в една и съща степен, така че с Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential можете да регулирате количеството изхвърлена вода, като изберете от 3 нива.

2500 mAh батерия
Що се отнася до капацитета на неговата батерия, той възлиза на 2500mAh, което ви дава автономност от около 1 час и половина. Когато му остане малко енергия, той сам ще се върне в зареждащата основа, докато се презареди и почистването продължи по график.

Висока всмукателна мощност от 2200Pa
Това е един от най-интересните параметри, когато говорим за прахосмукачка, така че Xiaomi винаги полага специални грижи и внимание към всички свои модели. По-специално, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential достига мощност на засмукване от 2200Pa, така че е в състояние да улавя голямо количество прах и мръсотия. Всъщност е идеално, ако имате домашни любимци и искате да се отървете от досадните им малки косми.