ПромоцияНаличен
iRobot

iRobot Roomba i5+

Робот-прахосмукачка, който разпознава всяка една стая, позволявайки да я настроите да почиства стая по стая, за да не пропусне и най-дребния боклук. Движи се организирано, в прави линии. С мощна тристепенна система за засмукване на едрия и дребния боклук. Захваща се за работа тогава, когато излезете от вкъщи - направете своя избор в приложението! Почиства се сам, след като почисти подовете.

Безплатна доставка
99900 лв.1 39900 лв.
или
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Дартек е оторизиран търговец на продуктите с марката iRobot, което гарантира качеството, оригиналния произход, полезната консултация и цялостното клиентско обслужване. За 10 години във физическия ни магазин сме продали повече от 400 робота и притежаваме много богат опит за различните модели. Задайте ни по е-мейл (sales@dartek.bg) или телефон (082819999) Вашите въпроси - за нас ще бъде удоволствие да Ви отговорим и консултираме за различните опции и възможности в многообразието от модели iRobot и да Ви помогнем да направите най-добрия за Вас избор.


Основни функции


Автоматично зареждане: чрез зарядната станция роботът зарежда своята батерия. Когато натиснете бутона Clean, прахосмукачката-робот тръгва от зарядната станция, за да почисти. В момента, в който почистването приключи, Roomba® се връща на зарядната станция, за да зареди батерията.


Програмиране на почистването:

Задавате график на почистване за всеки ден и час от седмицата.


Функция Dirt Detect®

Roomba® е оборудвана със системата Dirt Detect®. С помощта на сензори, роботът открива силно замърсени участъци, на които отделя по-голямо внимание. Почиства ги по-продължително в сравнение с останалите по-леко замърсени участъци.


Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим

iRobot® оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.


Функция Spot

С активиране на режим SPOT, роботът почиства концентрирано зона с диаметър от 1м.


Оптични сензори

Roomba използва оптични сензори, с които засича по-замърсени участъци, на които впоследствие отделя повече време.


Функции

Автоматично изпразва контейнера за боклук в станция Clean Base

Без ограничение на почистваната площ

Филтрираща система AeroForce®

Мобилно приложение iRobot Home

Тристепенна почистваща система AeroForce®

Индикатор за пълен контейнер

Функция Imprint™ Link – комуникация между роботите

Запомня периода, в който домашните любимци сменят козината си

Дава препоръки в сезона на алергиите

Ще се почисти, докато ви няма

Препоръчва график за почистване

Свързани продукти