Наличен
iRobot

Роботизирана прахосмукачка iRobot Roomba i5

Прахосмукачка-робот, която запаметява всяка една стая. Почиства с усърдие както едрия, така и дребния боклук във всяка стая, която вие маркирате в приложението. Може да почиства различните стаи в различен ден и час. Захваща се за работа тогава, когато излезете от вкъщи - направете своя избор в приложението!

Безплатна доставка
94900 лв.
или
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Дартек е оторизиран търговец на продуктите с марката iRobot, което гарантира качеството, оригиналния произход, полезната консултация и цялостното клиентско обслужване. За 10 години във физическия ни магазин сме продали повече от 400 робота и притежаваме много богат опит за различните модели. Задайте ни по е-мейл (sales@dartek.bg) или телефон (082819999) Вашите въпроси - за нас ще бъде удоволствие да Ви отговорим и консултираме за различните опции и възможности в многообразието от модели iRobot и да Ви помогнем да направите най-добрия за Вас избор.


Основни функции:

Автоматично зареждане

Чрез зарядната станция роботът зарежда своята батерия. Когато натиснете бутона Clean, прахосмукачката-робот тръгва от зарядната станция, за да почисти. В момента, в който почистването приключи, Roomba се връща на зарядната станция, за да зареди батерията.

Програмиране на почистване:

Задавате график на почистване за всеки ден и час от седмицата.

Функция Dirt Detect:

Roomba® е оборудвана със системата Dirt Detect®. С помощта на сензори, роботът открива силно замърсени участъци, на които отделя по-голямо внимание. Почиства ги по-продължително в сравнение с останалите по-леко замърсени участъци.

Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим:

iRobot оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.

Сензори срещу падане по стълби:

Специални сензори, разположени в долната страна на робота, разпознават навреме свободното пространство и предпазват робота от падане по стълби. Roomba спира, обръща се и продължава почистването в друга посока.

Li-Ion батерия:

Литиево-йонна батерия с голям капацитет.

Функция Spot:

С активиране на режим SPOT, роботът почиства концентрирано зона с диаметър от 1м.

Oптични сензори:

Roomba използва оптични сензори, с които засича по-замърсени участъци, на които впоследствие отделя повече време.


Премиум функции:

Без ограничение на почистваната площ

Миещ се контейнер за боклук

Филтрираща система AeroForce®

Мобилно приложение iRobot Home

Тристепенна почистваща система

Индикатор за пълен контейнер

Функция Imprint™ Link – комуникация между роботите

Автоматично изпразва контейнера за боклук в станция Clean Base™

Запомня периода, в който домашните любимци сменят козината си

Дава препоръки в сезона на алергиите

Ще се почисти, докато ви няма

Препоръчва график за почистване

Свързани продукти