Наличен
iRobot

iRobot Roomba Combo j7

Безплатна доставка
1 99900 лв.
или
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими


Дартек е оторизиран търговец на продуктите с марката iRobot, което гарантира качеството, оригиналния произход, полезната консултация и цялостното клиентско обслужване. За 10 години във физическия ни магазин сме продали повече от 400 робота и притежаваме много богат опит за различните модели. Задайте ни по е-мейл (sales@dartek.bg) или телефон (082819999) Вашите въпроси - за нас ще бъде удоволствие да Ви отговорим и консултираме за различните опции и възможности в многообразието от модели iRobot и да Ви помогнем да направите най-добрия за Вас избор.


Roomba Combo j7 прави сухо и мокро почистване. Разполага с изцяло прибиращ се моп с прикрепена микрофибърна подложка и контрол върху интезитета на количеството водна струя. Автоматично разпознава килими и мокети и повдига изцяло мопа, за да не позволи мокри зацапвания.


Почистваща система AeroForce®

Roomba Combo j7 е оборудвана с патентована четиристепенна система за почистване AeroForce. Страничната четка замита боклука покрай ъгли и стени и го насочва към противоположно въртящите се гумени валяци. Те го прехвърлят към контейнера с боклук благодарение на силен вакуум. Този робот засмуква 10 пъти по-силно в сравнение с роботите Roomba от серия 600. За мокрото почистване се грижи изцяло подвижен моп с микрофибърна подложка и контрол на интензитета на водната струя. Roomba преценява къде да прахосмуче и къде да забърше с моп. Автоматично разпознава килими и повдига мопа изцяло над тях, за да не остави мокри зацапвания.

Операционна система

iRobot OS™ е операционна система, която ви предлага максимален контрол върху това къде, кога и как вашият робот почиства подовете у дома. Това е изкуствен интелект, който свърза почистващите цикли на робота с индивидуалните предпочитания на почистване в отделното домакинство. iRobot OS™ предоставя персонализирани команди и интелигентен контрол център. Интелигентно почистване спрямо начина ви на живот.

Навигация PrecisionVision с технология vSLAM®

Съвременна навигация PrecisionVision Roomba® Combo j7 разпознава над 80 предмета като обувки, детски играчки, чорапи, екскременти на домашни любимци и др. Роботът ще става все по-умен с времето, защото автоматично ще изтегля най-новите подобрения, които са разработени към момента.

Clean Base®

Roomba® Combo j7 в комбинация със зарядна и самопочистваща станция Clean Base® позволява да забравите за почистване с месеци наред. Противопраховата торбичка Allergen Lock улавя до 99,9% прах и полени и побира до 60 пълни контейнера с боклук (приблизително почистване на жилище в рамките на 2 месеца) преди да бъде сменена.

Функции:

Функция  за откриване и избягване на обекти

  • AeroForce премиум 4-степенна почистваща система
  • Интелигентно планиране на почистването с iRobot OS™
  • Контрол върху интезитета на водната струя в режим мокро почистване
  • Функция Keep Out Zones
  • Широкоъгълна камера с LED осветление
  • Визуално разпознаване на докинг станция


Свързани продукти

Подобни продукти

iRobot Roomba Combo i8+iRobot Roomba Combo i8+
iRobot Roomba j7+iRobot Roomba j7+
iRobot Roomba j7+
1 79900 лв.1 99900 лв.