Наличен
iRobot

Комбо! IRobot Roomba i7+ и Braava Jet M6

Безплатна доставка
2 80900 лв.
или
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Дартек е оторизиран търговец на продуктите с марката iRobot, което гарантира качеството, оригиналния произход, полезната консултация и цялостното клиентско обслужване. За 10 години във физическия ни магазин сме продали повече от 400 робота и притежаваме много богат опит за различните модели. Задайте ни по е-мейл (sales@dartek.bg) или телефон (082819999) Вашите въпроси - за нас ще бъде удоволствие да Ви отговорим и консултираме за различните опции и възможности в многообразието от модели iRobot и да Ви помогнем да направите най-добрия за Вас избор.


Основни функции


Почиства твърди подови настилки и килими

Roomba® почиства всички видове подови настилки като плочки, гранитогрес, балатум, килими или дървени подове.


Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим

iRobot оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.


Функция Dirt Detect

Roomba е оборудвана със системата Dirt Detect. С помощта на сензори, роботът открива силно замърсени участъци, на които отделя по-голямо внимание. Почиства ги по-продължително в сравнение с останалите по-леко замърсени участъци.


Индикатор за пълен контейнер

След като контейнера за боклук се напълни, индикатор върху дисплея на Roomba® сигнализира, че е време да се почисти.


Миещ се контейнер за боклук

Roomba се предлага с миещ се контейнер с голям капацитет AeroForce. Почистването е лесно - извадете контейнера, отстранете филтъра настрана и изплакнете контейенра под течаща вода. Изчакайте да изсъхне, поставете филтъра и върнете обратно контейнера в Roomba.


Презарежда по време на почистването

Roomba умело следи състоянието на батерията и ако е необходимо, се връща на зарядната станция, за да зареди. След като зареди, продължава почистващия цикъл оттам, откъдето е спряла.


Li-Ion батерия

Литиево-йонна батерия с голям капацитет.


Сензори срещу падане по стълби

Специални сензори, разположени в долната страна на робота, разпознават навреме свободното пространство и предпазват робота от падане по стълби. Roomba® спира, обръща се и продължава почистването в друга посока.


Функция Spot

С активиране на режим SPOT, роботът почиства концентрирано зона с диаметър от 1м.

Подобни продукти