Наличен
iRobot

Комбо! IRobot Roomba i3+ и Braava Jet M6

Безплатна доставка
2 19900 лв.
или
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Дартек е оторизиран търговец на продуктите с марката iRobot, което гарантира качеството, оригиналния произход, полезната консултация и цялостното клиентско обслужване. За 10 години във физическия ни магазин сме продали повече от 400 робота и притежаваме много богат опит за различните модели. Задайте ни по е-мейл (sales@dartek.bg) или телефон (082819999) Вашите въпроси - за нас ще бъде удоволствие да Ви отговорим и консултираме за различните опции и възможности в многообразието от модели iRobot и да Ви помогнем да направите най-добрия за Вас избор.


Основни функции на IRobot Roomba i3+:


Автоматично зареждане 

Чрез зарядната станция роботът зарежда своята батерия. Когато натиснете бутона Clean, прахосмукачката-робот тръгва от зарядната станция, за да почисти. В момента, в който почистването приключи, Roomba® се връща на зарядната станция, за да зареди батерията.


Програмиране на почистване

Задавате график на почистване за всеки ден и час от седмицата.


Функция Dirt Detect

Roomba® е оборудвана със системата Dirt Detect®. С помощта на сензори, роботът открива силно замърсени участъци, на които отделя по-голямо внимание. Почиства ги по-продължително в сравнение с останалите по-леко замърсени участъци.


Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим

iRobot® оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.


Li-Ion батерия

Литиево-йонна батерия с голям капацитет.


Функция Spot

С активиране на режим SPOT, роботът почиства концентрирано зона с диаметър от 1м.


Оптични сензори

Roomba използва оптични сензори, с които засича по-замърсени участъци, на които впоследствие отделя повече време.


Автоматично изпразва контейнера за боклук в станция Clean Base

Когато Roomba® напълни контейнера за боклук се връща на зарядната и самопочистваща база Clean Base™ и автоматично го разтоварва. Боклукът се съхранява в противоалергична торбичка Allergenlock, поместена в станцията, която побира до 60 контейнера за боклук и не позволява праха и мръсотията да се разнесат обратно във въздуха. Така забравяте за чистене месеци наред. Индикатор в базата ви сигнализира, когато е време да смените торбичката.


Филтрираща система AeroForce®

Филтрацията се осъществява от високоефективен филтър AeroForce®, който улавя дори най-фините прахови частици.


Мобилно приложение iRobot Home

С мобилното приложение iRobot® Home, инсталирано на Вашето мобилно устройство, можете да контролирате Roomba® дистанционно – без значение от времето и мястото, на което се намирате. Само натиснете бутона Clean и Roomba® се захваща за работа. Задавате график на почистване за всеки ден от седмицата.


Тристепенна почистваща система AeroForce®

iRobot Roomba® е оборудвана с патентована тристепенна почистваща система AeroForce®, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се гумени есктрактори и създава силен вакуум. Контейнерът с голям капацитет обира и най-финия прах, а високоефективен филтър се грижи за филтрацията на въздуха.


Индикатор за пълен контейнер

След като контейнера за боклук се напълни, индикатор върху дисплея на Roomba® сигнализира, че е време да се почисти.


Функция Imprint Link – комуникация между роботите

Благодарение на революционната функция Imprint™ след като Roomba® приключи прахосмученето, изпраща сигнал към Braava®, която тогава започва да забърсва пода. Комбинацията от тези два робота гарантира цялостно почистване на пода и предлага безпрецедентно удобство за почистване на подовите настилки.


Основни функции на Braava jet m6


Виртуална стена/Функция Halo

Можете да ограничете зоната на почистване на Braava® с помощта на виртуална стена. Виртуалната стена създава невидима преграда, която роботът няма да премине. Използва се, когато искате Braava® да почисти определена зона. Виртуалната стена предлага и функцията Halo, която създава невидим кръг. Полезна функция, когато поставите виртуалната стена между купичките на домашния любимец. Така Braava® няма да ги бутне.


Забърсва покрай стени и под мебели

Braava почиства интелигентно и старателно. Влиза под леглото, почиства внимателно около мебели и покрай стени, като през цялото време внимава за препятствия в помещението. Тя не се блъска в мебели, ако забележи килим, спира, обръща се и почиства мястото около килима.


Без ограничение на почистваната площ

Roomba® умело следи състоянието на батерията и ако е необходимо, се връща на зарядната станция, за да презареди. След като презареди, продължава почистващия цикъл оттам, откъдето е спряла. Така роботът почиства дори и най-големите жилища.


Подобни продукти

iRobot Roomba j7+iRobot Roomba j7+
iRobot Roomba j7+
1 79900 лв.1 99900 лв.
iRobot Roomba Combo j7iRobot Roomba Combo j7