Наличен
XAVAX

Почистващ препарат XAVAX Power Clean

HAMA-111755
1400 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Специален почистващ препарат „Power Clean”, 500мл

Отстранява мръсотия и мазнина от повърхности от неръждаема стомана в кухнята, къщата, гаража, подходящ също и за стъкло, керамика, пластмаса/синтетични материали или хром; за безпроблемно отстраняване на мръсотия, мазни петна, грес/мазнини, масла, отпечатъци от пръсти, замърсявания, предизвикани от атмосферни влияния.

Отстранява замърсяването ефективно и щадящо повърхността; почиства и придава сияен блясък.

  Указание за употреба:

Почистващият препарат се разпръсква обилно по повърхността за почистване, оставя се да подейства и се изплаква обилно с вода или се полира с чиста кърпа. Препоръка: преди употрба да се пробва, дали повърхността за почистване е съвместима с препарата

Внимание: Предизвиква  раздразнение на очите. Ако е необходима консултация с лекар, да му се предостави опаковката или етикета с указанията. Да се съхранява извън обсега на деца.

Преди употреба да се прочете етикета с указания.

ПРИ КОНТАКТ С ОЧИ: в продължение на няколко минути изплаквайте внимателно с вода. Ако има контактни лещи, при първа възможност да се извадят. Продължете да изплаквате окото.

Съдържа: нейонни повърхностно активни вещества, катионни повърхностноактивни вещества, амфотерни повърхностноактивни вещества, фосфати, аромати <5%.

Подобни продукти

Почистващ спрей Xavax