Наличен
XAVAX

Почистващ препарат Xavax Coffee Clean

HAMA-110766
1700 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Xavax Coffee Clean, почистващ препарат за  кафе машини, 250 мл

Специално за почистване на кафе-машини; почиства, предпазва и се грижи дълготрайно за всичко, което влиза в контакт с кафето като устройство за варене/приготвяне на кафе); контейнер за кафе, тавичка за събиране на вода, цедка, тръбите, по които минават водата и кафето, място за поставяне на чаши; дори мазнината от кафето се отстранява изключително лесно с тази формула за почистване; греста необходима за работата на машината не се повлиява и остава непокътната;

Начин на употреба: замърсените части се напръскват, оставя се препаратът да подейства и след това се изплаква с чиста вода или се забърсва с влажна кърпа.

Указание за употреба: Преди употреба да се разклати добре!

Внимание! Предизвиква раздразнение по кожата!Предизвиква дразнене на очите. Ако е необходима консултация с лекар, да му се предостави опаковката или етикета с указанията.

Да се съхранява извън обсега на деца.

ПРИ ДОПИР С КОЖА: изплакнете обилно с вода;ПРИ КОНТАКТ С ОЧИ: в продължение на няколко минути изплаквайте внимателно с вода. Ако има контактни лещи, при първа възможност да се извадят. Продължете да изплаквате окото.

Съдържа: амфотерни повърхностноактивни вещества, нейонни повърхностно активни вещества, фосфати, кислородна белина <5%.

Подобни продукти