Всички основни възможности на добра цена

ТОП продуктПромоцияНаличен
ds

Комплект IRobot Roomba 605 + Hobot 198

iRobot
Всички основни възможности на добра цена
Безплатна доставка
99900 лв.1 06800 лв.
Изпрати запитване Добави в любими

Дартек е оторизиран търговец на продуктите с марката iRobot, което гарантира качеството, оригиналния произход, полезната консултация и цялостното клиентско обслужване. За 10 години във физическия ни магазин сме продали повече от 250 робота и притежаваме много богат опит за различните модели. Задайте ни по е-мейл  (sales@dartek.bg) или телефон (082819999) Вашите въпроси - за нас ще бъде удоволствие да Ви отговорим и консултираме за различните опции и възможности в многообразието от модели iRobot и да Ви помогнем да направите най-добрия за Вас избор.


Прахосмукачката-робот iRobot Roomba 605 е най-подходяща за апартаменти и къщи с подова площ до 100 кв. м. Поради липсата на функция за програмиране на почистването е необходимо ръчно пускане, чрез бутона CLEAN. След това, обаче, почистването е напълно автоматично, както в по-високите модели от серия 600 и дори 700. Виртуална стена, улесняваща организацията на почистване, може да се закупи допълнително.

Тристепенна система за почистване - използва комбинация от разработени три модерни технологии - два типа четки - странична, която достига всеки един отпадък и го прехвърля под тялото на прахосмукачката, две противоположно въртящи се четки в долната част на робота, които вдигат отпадъка до контейнера и всмукателен мотор, който поема финния прах от четките.

Предназначена е за всякакви видове под - мокети, килими, теракота, паркет, балатум и т.н. Лесно преминава прагове до 2 см и се качва на килими с подобна височина. Благодарение на системата за омекотен допир разпознава различните покривки и пердета от твърдите стени и мебели и почиства под тях. Притежава сензори, които го предпазват от падане по стълби. Благодарение на системата си Wall Follow почиства много добре всички ъгли и ръбове - трудна задача за обикновените прахосмукачки.
База за зареждане - след почистване Roomba 605 сама си открива базата и се зарежда за следващото почистване.
Система ANTITANGLE - тази система предпазва от заплитане на четките на робота от ресни, кабели и други. Когато усети напрежение той автоматично обръща посоката на въртене и се освобождава сам. Програма SPOT - при натискане на бутона SPOT роботът почиства зона с диаметър от 1 метър - удобно за почистване на локално разпилени боклуци по пода.
AeroVac филтър - филтър от микрофибър, който улавя и най-фините частици прах.

  • Новият HOBOT 198 е новият универсален робот, подходящ за мокро и сухо почистване на всякакъв вид гладки повърхности. 
  • Новата „AI-Technology 2.1“- основната разлика от предишните модели е новият  софтуер, чрез който роботът изгражда маршрут в съответствие с формата на прозореца. Новите сензори осигуряват прецизно и безопасно движение, по безопасен начин между препятствия и ръбове.
  • Минава по 2 пъти на едно и също място, за да увеличи ефективността на почистване.
    Патентован метод на  придвижване, което гарантира, че всяка от ротационните подложки ще мине 2 пъти на едно и също място. Първото преминаване абсорбира по-голямата част от замърсяванията. С втората ротационна подложка, завършва почистването, като улавя  останалата прах.
  • Специално проектирани вакуумен мотор с увеличена мощност.
  • Hobot 198 може да се контролира с помощта на дистанционното управление, или с помощта на смартфон /IOS или Android/, чрез Bluetooth 4.0. Просто изтеглете безплатното приложение, установете връзка между робота и вашия смартфон и готово!

     

Свързани продукти

ds
ds
ds
ds
ds
ds
ds
ds
ds
ds

Подобни продукти

dsds